Als je er zelf even niet meer uitkomt

Iedereen heeft wel eens periodes waarin het allemaal even niet loopt zoals je zou willen. Momenten waarop zaken als je werk, je studie, je gezin, je vrienden, of zelfs je hobby’s zoveel tijd en aandacht van je vragen dat er geen tijd en aandacht overblijft voor jezelf. De vragen en problemen lijken zich alleen maar op te stapelen. Meestal lukt het je wel om hier zelf wel bovenop te komen weer bovenop te komen en kun je er weer met frisse moed tegen, maar wat nou als dat niet lukt? Op zo’n moment is het prettig om iemand te hebben die je helpt om de balans weer terug te vinden en je verder helpt in de goede richting, de luistercoach bijvoorbeeld, ik dus.

Vertrouwen

Het slagen van een coachingstraject is afhankelijk van vele factoren. Eén van de belangrijkste is vertrouwen tussen jou en mij. Om erachter te komen of dat er is, drink ik graag een keer vrijblijvend een kop koffie, of thee met je. Als we er daarna allebei een goed gevoel over hebben, gaan we het traject starten.

Werkwijze

Een coachingstraject is iets heel persoonlijks en gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg om daar invulling aan te geven.

Een intakegesprek vormt altijd de start. Hierin gaan we niet alleen kijken met welke vraagstukken jij zit, maar ook welke (concrete) doelen we willen realiseren en welke methodes en werkwijze we daarbij gaan gebruiken. Onthoud dat ik je nooit zal vragen iets te doen wat je niet prettig vindt, maar dat het voor een goed resultaat soms wel noodzakelijk kan zijn dat ik je uit je comfort-zone haal. Belangrijk blijft daarbij natuurlijk altijd dat jij bepaald of je iets wel of niet wilt doen, het draait tenslotte allemaal om jou en jouw proces!

Wat ga je betalen

Een belangrijk ding daarbij is dat je van te voren al weet wat het je gaat kosten. Dat is op zich lastig vast te stellen omdat vooraf niet goed is in te schatten hoe het traject zal lopen en hoe vaak we elkaar gaan ontmoeten. Om je toch zo’n duidelijk mogelijk beeld te geven hierbij de tarieven per ontmoeting;

  • Kennismaking: gratis
  • Intakegesprek: € 85,-
  • Coachgesprek: € 85,-

Ik vind het belangrijk dat jij rustig je verhaal kunt doen en daarom kunnen de tijden van een gesprek variëren. Gemiddeld zal een ontmoeting tussen de 60 en 90 minuten zijn.

Indien je coachingstraject vanuit je werkgever wordt betaald geleden er andere voorwaarden en tarieven.

Dit zeggen onze klanten

Dankzij Pascal heb ik goede handvatten gekregen om mij in het dagelijks leven staande te houden

-

Pascal is een vriendelijke man die de tijd voor je neemt

-