Als jullie echt niet verder willen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je op een punt komt waarop jullie beslissen om uit elkaar te gaan, maar hoe regel je dat? Hoe maak je goede afspraken over de woning, bezittingen, jullie kinderen etc? Als jullie er samen niet uitkomen is een stap naar een advocaat onvermijdelijk, maar wat als het jullie (grotendeels) prima lukt om hier goede afspraken te maken. Mediation is dan de beste oplossing.

Samen uit elkaar

Als mediator help ik jullie om over alle zaken afspraken te maken. Dit op een dusdanige manier dat beide partijen daar een goed gevoel bij hebben. Al deze afspraken leggen we vast in een echtscheidingsconvenant en in geval van afspraken omtrent de kinderen in het ouderschapsplan.        Mocht u getrouwd zijn, of een geregistreerd partnerschap hebben met kinderen dan zal de rechtbank dit moeten ontbinden.

Ook juridisch alles goed geregeld

Als luistercoach werk ik samen met advocatenkantoor Si! uit Arnhem, zij verzorgen de gehele juridische afhandeling van jullie mediation traject. De tarieven voor een mediation traject zijn sterk afhankelijk van jullie situatie, is er een koophuis, hebben jullie kinderen, is er spraken van alimentatie die betaald moet gaan worden enz. In een intakegesprek zetten we al deze zaken op een rijtje. Indien jullie mij als mediator aanstellen, maak ik een plan en een kostenlijst. Hierdoor zijn jullie van te voren op de hoogte van de te verwachten kosten.
De kosten voor dit eerste gesprek zijn € 150,-

Dit zeggen onze klanten

Dankzij Pascal heb ik goede handvatten gekregen om mij in het dagelijks leven staande te houden

-

Pascal is een vriendelijke man die de tijd voor je neemt

-