Als jullie er samen even niet uitkomen

Je relatie, misschien wel één van de mooiste en belangrijkste dingen die je in je leven kunt hebben. Maar wat nou als die relatie even niet meer zo mooi en fijn is als je zou willen. Op het moment dat je er met zijn tweeën niet meer uit komt, maar wel allebei bereid bent om er weer iets fantastisch van te maken, wordt het de hoogste tijd om de luistercoach in te schakelen.

Vertrouwen

Of relatietherapie voor jullie werkt is afhankelijk van vele factoren. Eén van de belangrijkste is dat we elkaar volledig vertrouwen. De gesprekken die ik zowel met jullie gezamenlijk als met jullie apart zal hebben, zijn vertrouwelijk. Dit wil dus ook zeggen dat wat jij mij vertelt, je partner nooit van mij te horen zal krijgen, zonder dat jij daar expliciet toestemming voor hebt gegeven. Daarnaast is het uiteraard van belang dat jullie allebei bereid zijn om je voor jullie relatie in te zetten. Naast de tijd die jullie kwijt zijn aan onze gesprekken, zullen jullie ook tijd en aandacht aan elkaar moeten besteden. Huiswerk opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van de therapie.

Werkwijze

Kennismaking (gratis)

Relatietherapie begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan bij jullie thuis of ergens op locatie. In een half uurtje kijken we of de benodigde klik er is en of we alle drie het juiste gevoel hebben om dit traject te starten.

Intake (90-120 minuten / € 125,-)

Het intakegesprek hebben we altijd met zijn drieën. In dit gesprek geven jullie mij een kijkje in hoe jullie relatie tot stand gekomen is en hoe die er nu uitziet. In dit gesprek kan het natuurlijk makkelijk gebeuren dat probleem punten worden benoemd. Deze zullen echter in dit gesprek (nog) niet worden besproken maar tijdelijk worden “geparkeerd”.

Na afloop krijgen jullie een vragenlijst mee welke je afzonderlijk van elkaar invult. Aan de hand van het gesprek en de vragenlijst stel ik een plan op voor het traject.

Privé intake (60-90 minuten / € 75,-)

In een 1 op 1 gesprek, dus met iedere partner afzonderlijk, bespreek ik de antwoorden uit de vragenlijst.

1e gesprek (90-120 minuten)

In dit gesprek benoemen we de gevonden problemen en bespreken we het voorgestelde traject.

Vervolggesprek (90-120 minuten)

In de vervolggesprekken zullen we stap voor stap proberen jullie relatie weer sterker en leuker te maken. Deze gesprekken zijn in overleg gezamenlijk of 1 op 1.

Dit zeggen onze klanten

Dankzij Pascal heb ik goede handvatten gekregen om mij in het dagelijks leven staande te houden

-

Pascal is een vriendelijke man die de tijd voor je neemt

-