Hoi Ik ben Pascal jouw luistercoach

Mijn jeugd

Pascal Falkmann, in 1971 geboren en getogen in Hilversum en opgegroeid als oudste in een gezin van vier. Al vroeg in mijn tienerjaren geconfronteerd met de scheiding van mijn ouders en toen al geïntrigeerd geraakt door alles wat dat met zich meebrengt.

Als volwassenen

Zelf een paar mooie relaties mogen hebben en uit één daarvan vader mogen worden van twee prachtige dochters. Helaas ook zelf een scheiding mogen meemaken. Naast luistercoach als bedrijfsconsultant in loondienst bezig met het geven van opleidingen en trainingen in het bedrijfsleven.

En nu

In mijn vrije tijd mag ik graag een boek lezen, een wandeling maken, lekker uit eten gaan, of het theater bezoeken. In 2013 in aanraking gekomen met De Luisterlijn (toen nog Sensoor) en daar de opleiding gevolgd tot telefonisch en chat hulpverlener. Dit vormde de aanzet voor het ontstaan van de luistercoach. Ik ben een gelovig mens, maar ben van mening dat ik mijn geloof nooit een ander mag/kan opdringen. Dit betekent dat ik er graag met je over praat en het geloof mee wil nemen in ons traject maar dit alleen doe als jij vindt dat het een rol van betekenis zou kunnen spelen.

Wat andere over mij zeggen

Empathisch, mooie combi van denker en prater, groot inlevingsvermogen, vertrouwd en … (op de puntjes zet ik jouw woorden er graag bij)

Dit zeggen onze klanten

Dankzij Pascal heb ik goede handvatten gekregen om mij in het dagelijks leven staande te houden

-

Pascal is een vriendelijke man die de tijd voor je neemt

-